Cum cumpar?


NEOMED SRL vinde online produsele sale prin intermediul acestui magazin virtual incaltamintemedicala.ro.

Adaugarea produselor in comanda se face prin apasarea butonului "Adauga in cos". Presupunem ca in prealabil ati selectat, dupa caz, marimea, culoarea si numarul de produse pe care doriti sa le comandati. Dupa adaugarea in comanda a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare comanda" si parcurgerea pasilor simpli descrisi in pagina de comanda.
Comanda telefonica

Telefonand la unul din numerele de mai jos, un angajat al firmei NEOMED SRL va prelua comanda dvs. si detaliile acesteia. Notificarea primita (electronic sau telefonic) de catre client, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Acceptarea comenzii de catre incaltamintemedicala.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea incaltamintemedicala.ro catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. incaltamintemedicala.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoare contractuala.

Pentru motive justificate, incaltamintemedicala.ro isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea produselor din comanda. Daca se intervine la modificarea cantitatii produselor din comanda, incaltamintemedicala.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre acesta la efectuarea comenzii si va returna diferenta daca este cazul.

Telefon: 0359808111, 0359808999, 0359808880
Mobil: 0773808999

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata - Duminica: inchis

Livrare

Produsele se expediaza prin curier rapid pe intreg teritoriul Romaniei. Inaintea livrarii, clientul este contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea detaliilor legate de intrarea in posesia produselor comandate. Intervalul de livrare este de obicei 24-48 ore in orice oras din tara.

Modalitati de plata
1. Ramburs - Plata la destinatie
2. Plata prin OP:

Beneficiar SC Neomed SRL,
CIF: RO8728108,
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1.
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

3. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
4. Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


Plata in 12 rate fara dobanda prin StartBT emis de Banca Transilvania
Prin cardurile de credit STAR de la Banca Transilvania beneficiezi de:

Pana la 12 rate fara dobanda pentru comenzile achitate online.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi:

STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit Star BT se pot obtine la:

 • 0800 80 2273 - Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 • *8028 - Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 • 0264 594 337 - Apelabil din orice retea, inclusiv international

Plata in 12 rate fara dobanda prin card de credit Alpha Bank.

Pana la 12 rate fara dobanda pentru comenzile achitate online prin cardul de credit de la Alpha Bank

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;


Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda este disponibile pentru:

AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit

Informatii suplimentare despre cardurile de credit Alpha Bank se pot obtine la:

 • 08008 25742 - Apel gratuit din reteaua Telekom Romania
 • *25742 - In retelele Orange si Vodafone;
 • 021 455.99.99 - Apelabil din orice retea, inclusiv international

Inainte de a face o comanda telefonica,va rugam sa tineti seama de urmatoarele:

 • este posibil ca reteaua sa fie ocupata sau, din motive obiective, sa nu poata raspunde nimeni;
 • asigurati-va ca produsele pe care doriti sa le comandati sunt in acest moment in stoc;
 • este posibil ca in afara intervalului orar 9.00-17.00 sa nu puteti efectua o comanda telefonica;
 • produsele comandate pana la ora 15 si confirmate vor fi expediate in aceeasi zi lucratoare.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail: comenzi@incaltamintemedicala.ro sau prin telefon:
Telefon: 0359808111, 0359808999, 0359808880
Mobil: 0773808999

Creeaza un cont nou