Fuste medicale

icon uniforme bbc
Fusta medicala Lotus 3, albastru deschis
45,00 lei
45,00 lei
icon uniforme bbc
Fusta medicala Lotus 3, roz
45,00 lei
45,00 lei
icon uniforme bbc
Fusta medicala Lotus 3, alba
45,00 lei
45,00 lei
icon uniforme bbc
Fusta medicala Lotus 3, verde
45,00 lei
45,00 lei

Alege fuste medicale Lotus elegante dintr-o mare varietate de culori si nuante realizate din materiale de calitate, placute la purtat si care asigura maxim de confort. Ai la dispozitie o gama variata de culori placute in doua modele: Lotus 2 (realizata din materiale cu 65% poliester si 35 % bumbac) si Lotus 3 (97% bumbac si 3% poliester, cu efect stretch ce preia armonios forma corpului).

Datorita compozitiei materialelor, agreata de normele UE, fustele medicale au o rezistenta sporita la uzura, se spala si se usuca usor, se calca la temperaturi scazute si se pot curata chimic.

Fustele medicale Lotus sunt ideale pentru activitatile din spitale, laboratoare, clinici si cabinete medicale, cabinete de fizioterapie si recuperare medicala, cabinete si clinici stomatologice, farmacii, in clinici de infrumusetare si centre spa. Sunt disponibile marimi intre 2XS si 3XL.

Combinate cu o bluza medicala model clasic sau cambrat, fustele medicale asigura o tinuta eleganta si confortabila care transmite incredere si profesionalism pacientilor si clientilor.

Creeaza un cont nou