Saboti medicali autoclavabili

Sunt 53 produse.

Se afiseaza 1-24 din 53 produs(e)

Cauti saboti autoclavabili? Descopera gama de saboti medicali autoclavabili creati cu multa atentie pentru a indeplini cerintele exigente de igiena si siguranta, asigurand in acelasi timp confort maxim.

Designul inteligent al sabotilor autoclavabili elimina riscul de infiltrare a lichidelor in interior, iar orificiile de aerisire din lateral permit circularea aerului, regland astfel temperatura si umiditatea picioarelor pentru un plus de confort toata ziua.

Sistemul de absorbtie al socurilor, din material antistatic, permite eliminarea electricitatii statice acumulate, asigurand astfel siguranta pacientilor si a echipamentelor.

Alege din gama variata de culori si modele unisex fara bareta sau cu bareta detasabila si reglabila ce permite o reglare corecta pe picior pentru o mai mare stabilitate si siguranta, de la brandurile On Zen, Reposa, Rosato, Wock.

Sabotii medicali autoclavabili se intretin usor, pot fi sterilizati in autoclave la temperaturi ridicate pentru curatare si igiena necesare in toate mediile sterile cum sunt sala de operatie sau saloanele de terapie intensiva.

Creeaza un cont nou